P25 Elite

Vylepšite schopnosti pre optimalizovanú starostlivosť

P25 Elite

Konzistentný vynikajúci výkon

Ultrazvukový systém P25 Elite zlepšuje pohodlie, spoľahlivosť a obrazový výkon pre hladkú a užívateľsky prívetivú diagnostiku. P25 Elite, ktorý sa špecializuje na diagnostiku brucha, pôrodníctvo, gynekológiu, kardiológiu, prsia a muskuloskeletálny systém, je tiež k dispozícii na okamžité triedenie alebo komplexné vyšetrenie.

μ-Scan+

Nová generácia zobrazovacej technológie μ-Scan+ Vám poskytuje lepšiu kvalitu obrazu znížením šumu, zlepšením jednotnosti obrazu a zlepšením kontinuity okrajov pre verné detaily a vylepšenú vizualizáciu.

SR Flow

Ako nová inovatívna technológia SR Flow zlepšuje schopnosť detekcie signálov nízkej rýchlosti prúdenia. Zlepšuje tiež priestorové rozlíšenie a prekonáva pretečenie a poskytuje používateľom skutočné hemodynamické informácie.

Výnimočná čistota obrazu vďaka inováciám

Monokryštálové prevodníky výrazne zlepšujú pomer signálu, získavajú ohromujúce obrázky a poskytujú vynikajúcu citlivosť a rozlíšenie pre blízke aj vzdialené polia zvýšením jednotnosti zarovnania kryštálov a zvýšením účinnosti prenosu energie. Monokryštál C1-5 pre brušných a OB pacientov a S1-5 pre kardiologické a transkraniálne aplikácie.

Kompozitné kryštálové lineárne meniče reformovaním konvenčných piezoelektrických materiálov dosahujú lepšie akustické spektrum a nižšiu akustickú impedanciu, aby dobre slúžili v cievach, prsníkoch, štítnej žľaze, MSK atď. Kombinácia 12L-A, 12L-B, 9L-A krytov ultra široké frekvenčné pásmo, ktoré nezanecháva takmer žiadne slepé miesto pre všetky druhy skenovania.

Viac aplikácií s vyššou presnosťou

Ultrazvukový systém P25 Elite zlepšuje pohodlie, spoľahlivosť a obrazový výkon pre hladkú a užívateľsky prívetivú diagnostiku. P25 Elite, ktorý sa špecializuje na diagnostiku brucha, pôrodníctvo, gynekológiu, kardiológiu, prsia a muskuloskeletálny systém, je tiež k dispozícii na okamžité triedenie alebo komplexné vyšetrenie.

Prsník
Brucho
Srdcový
Pôrodníctvo

C-xlaso Imaging

C-xlasto Imaging umožňuje komplexnú kvantitatívnu elastickú analýzu a systém rýchlo vypočíta pomer deformácie a zobrazí nezvyčajne tvrdé alebo mäkké anomálie v mäkkom tkanive. Medzitým je podporovaný viacerými sondami, aby sa zabezpečila dobrá reprodukovateľnosť a vysoko konzistentné kvantitatívne elastické výsledky.

Kontrastné zobrazovanie

Kontrastné látky poskytujú hlasný odraz signálu, čím poskytujú lepší obraz o ťažko viditeľnom prietoku krvi. Kontroluje akustický tlak a poskytuje sľubnú kvalitu obrazu s menšou dávkou činidla.

S-Live Silhouette

Prostredníctvom aplikácie virtuálneho zdroja svetla a efektu tieňovania S-Live Silhouette vidí cez povrch a jasne vykresľuje obrysy kostí, orgánov, dutín, cievnych stien a iných vnútorných štruktúr. Je to užitočný nástroj na identifikáciu normálnej anatómie a diagnostiku zložitých vrodených malformácií.

Stresová ozvena

Jednoduchá šablóna pre lekárov na zhotovenie viacerých dynamických snímok v pokoji a po strese a na porovnanie vedľa seba. Profesionálne hodnotenie a hlásenie pohybu steny býčieho oka sa poskytuje na ďalšie efektívne hodnotenie životaschopnosti srdcového svalu.

Kvantitatívna analýza myokardu (MQA)

Presné kvantitatívne meranie na mechanike myokardu sa dosahuje pomocou MQA na základe citlivého sledovania pohybu steny v reálnom čase. Poskytuje globálne a regionálne hodnotenie vrátane napätia, rýchlosti deformácie, posunutia, rýchlosti atď.

Auto IMT

Auto IMT je inteligentný nástroj na analýzu potenciálneho rizika kardiovaskulárneho ochorenia u pacienta. Kliknutím na tlačidlo môžete merať prednú aj zadnú hrúbku intima-média spoločnej karotídy. Tento jednoduchý postup zvyšuje produktivitu vyšetrenia a zároveň pridáva vyšetreniu diagnostickú hodnotu.

Pohodlie navrhnuté pre Vás

P25 Elite je vybavený voliteľným 23,8-palcovým LED displejom, ktorý poskytuje vynikajúce kontrastné rozlíšenie, čistotu obrazu pre lepšiu vizualizáciu a viac diagnostických informácií.

Kompaktný dizajn s 5 aktívnymi zásuvkami poskytuje širokú škálu klinických aplikácií s ľahkosťou.

Gélový ohrievač s nastaviteľnou úrovňou udržuje ultrazvukový gél na príjemnej teplote.

Dotyková obrazovka s vysokou citlivosťou sa prispôsobuje preferenciám používateľa pri sledovaní v akomkoľvek prostredí skenovania.

Je možné zvoliť dve kapacitné vstavané batérie, pohodlie počas prepravy a zároveň uspokojenie potrieb nepretržitého skenovania.