P50 Elite

Vytvorený pre Elitu

P50 Elite

Zrodený byť Elitou

Bol navrhnutý tak, aby generoval čistý výkon ELITE, je dôveryhodným partnerom, ktorý pomáha pri získavaní informatívnych klinických dôkazov a hodnotení v širokej škále aplikácií s intuitívnym ovládaním. Naším záväzkom je vytvoriť pre Vás eleganciu a pohodlie, aby ste si mohli vychutnať P50 ELITE s neobmedzenými možnosťami, a to odteraz až do budúcnosti.

Vyspelá architektúra
pre ešte hlbšie videnie

Vyspelá architektúra
pre ešte hlbšie videnie

ELITE v internej medicíne

Vďaka všestranným schopnostiam vo viacerých poliach sa P50 ELITE perfektne hodí na použitie v internej medicíne. Presnejšiu a rýchlejšiu diagnostiku uľahčuje P50 ELITE s pokročilými zobrazovacími nástrojmi.

μ-Scan+

Nová generácia μScan + , ktorá je k dispozícii pre režimy B aj 3D/4D, ktorá je k dispozícii pre režimy B aj 3D/4D, Vám poskytuje autentickú prezentáciu detailov a zobrazenia lézií prostredníctvom redukcie škvŕn a vylepšenej kontinuity okrajov.

SR Flow

Vysoko účinná filtračná technológia vizualizuje pomalé toky, čo umožňuje živé dopplerovské zobrazenie s vysokou citlivosťou.

Micro F

Micro F poskytuje inovatívnu metódu na rozšírenie rozsahu viditeľného prietoku v ultrazvuku, najmä na vizualizáciu hemodynamiky malých ciev.

Bright Flow

3D farebný dopplerovský tok posilňuje hraničnú definíciu stien ciev bez potreby použitia prevodníka objemu.

CEUS s PFI

Rozšírené zobrazenie perfúzie sleduje malé populácie bublín, dokonca aj v oblastiach s nízkou perfúziou a okrajových oblastiach.

MFI Time

Na lepšie rozlíšenie tkanív farebne kódovaný parametrický pohľad označuje čas príjmu kontrastných látok v rôznych perfúznych fázach.

Kmeňová elastografia

Hodnotenie tuhosti tkaniva v reálnom čase na základe napätia zisťuje potenciálne abnormality tkaniva pomocou intuitívnej farebnej mapy. Semikvantitatívna analýza pomeru deformácie indikuje relatívnu tuhosť lézie.

Vis-Needle

Vylepšená presnosť a efektívnosť diagnostiky je možná vďaka riadeniu lúča pridanému do Vis-Needle, ktoré poskytuje lepšiu viditeľnosť drieku ihly a hrotu ihly, čo pomáha pri bezpečných a presných zásahoch, ako sú nervové blokády.

ELITE v pôrodníctve a gynekológii

Starostlivosť o blaho matky a plodu je základom koncepcie navrhovania P50 ELITE. Vynikajúce 3D/4D zobrazovanie, inteligentné vyhodnocovanie. Zlepšené pracovné postupy. Toto sú presné body, ktorými P50 ELITE mení diagnostiku v pôrodníctve a gynekológii.

Silueta S-Live a S-Live

S-Live umožňuje detailnú vizualizáciu jemných anatomických prvkov pomocou pohyblivého virtuálneho zdroja svetla, zatiaľ čo S-Live Silhouette poskytuje jedinečný priehľadný objemový obraz pre komplexnejší vnútorný a vonkajší pohľad na anatómiu, čím umožňuje intuitívnu diagnostiku s 3D zobrazením v reálnom čase. obrázky a obohacujúce komunikáciu s pacientom.

Color 3D

Color 3D je k dispozícii vo farbe a Power doppler móde, aplikuje pokročilé vykresľovanie, vrátane S-Live, S-Live Silhouette atď., na prietok krvi, aby sa vytvorila intuitívnejšia a prirodzenejšia hemodynamika ciev, ako napríklad pupočná šnúra.

S-Fetus

Realizujte automatické získavanie a meranie štandardnej roviny pomocou technológií AI jediným kliknutím. Presne a efektívne sa generujú bežné výsledky biometrie plodu.

Auto OB

Metóda založená na rozsiahlom výskume pomáha efektívne získať biometriu plodu. Konzistentné výsledky tiež znižujú variabilitu vďaka rôznym používateľom.

Auto NT

Poskytuje poloautomatické a štandardizované merania hrúbky nuchálnej translucencie v 2D obraze a znižuje závislosť operátora od výsledkov.

Automatická tvár

Auto Face optimalizuje 3D zobrazenie tváre plodu pre jednoduchšiu diagnostiku anomálií odstránením oklúzií a artefaktov.

AVC folikul

Automatický výpočet folikulov založený na objemových údajoch zahŕňa počet a objem pre vysoko účinnú analýzu folikulov.

Zobrazovanie panvového dna

V spojení so špecializovanými transvaginálnymi sondami je k dispozícii 2D aj objemové zobrazovanie s dôkladným vyhodnotením pri prezeraní anatómie panvy, ako sú svaly, močový mechúr, maternica atď.

ELITE v kardiológii

P50 ELITE berie ako svoju povinnosť vizualizovať anatómiu spoľahlivejšie s vylepšenou kvalitou 2D a farebného obrazu, urýchliť vyšetrenia pomocou automatizovaných expertných nástrojov, získať kvantitatívne výsledky s pokročilými možnosťami hodnotenia srdca.

Dopplerovské zobrazenie tkaniva (TDI)

TDI používa myokardiálne Dopplerovské frekvenčné posuny na prezentovanie informatívneho pohľadu na pohyb myokardu indikujúci rýchlosť a smer.

Stress Echo

Priama šablóna pre lekárov na vykonávanie stresovej echo skúšky. Profesionálne vyhodnocovanie a podávanie správ o pohybe stien poskytuje vizualizované a intuitívne výsledky.

Kvantitatívna analýza myokardu (MQA)

Presné kvantitatívne meranie na mechanike myokardu sa dosahuje pomocou MQA na základe citlivého sledovania pohybu steny v reálnom čase. Poskytuje globálne a regionálne hodnotenie vrátane napätia, rýchlosti deformácie, posunutia, rýchlosti atď.

LVO

Rozšírené schopnosti P50 Elite umožňujú zakalenie ĽK počas záťažového vyšetrenia, aby sa zlepšilo rozlišovanie medzi tkanivom myokardu a krvným poolom, čím sa poskytuje lepšia vizualizácia zobrazenia okrajov endokardy, najmä u pacientov s ťažkosťami.

Auto EF

Ušetrite viac času a úsilia v porovnaní s manuálnym meraním pomocou funkcie Auto EF, ktorá vypočítava ejekčnú frakciu na základe sledovania steny ľavej komory a Simpsonovho pravidla.

Auto IMT

Auto IMT uľahčuje meranie prednej a zadnej hrúbky intima-média jednoduchým umiestnením oblasti záujmu.

ELITE v dizajne a používateľskej interakcii

Dômyselný dizajn, tvorený flexibilným mechanickým nastavením, rozhraním s vysokým rozlíšením a voľne prispôsobeným nastavením, sa dotýka každého prvku a poskytuje jednoduché použitie pokrývajúce rôzne scenáre počas každodennej práce lekárov.

21,5″ LED monitor s vysokým rozlíšením a kĺbovým ramenom a 13,3″ dotykovou obrazovkou s vysokou citlivosťou pre lepší používateľský zážitok.

Výškovo nastaviteľná a otočná konzola dokáže v podstate uspokojiť akékoľvek požiadavky na skenovanie.

Zjednodušený ovládací panel a prispôsobiteľná klávesnica

Kompaktný a robustný dizajn

Prevádzka na batérie Power Assistant

Starostlivosť o interakciu používateľa

Sono-Help

Sono-Help je inšpiratívna príručka zobrazujúca umiestnenie sondy, ilustráciu anatómie a príklady štandardných ultrazvukových snímok. Ako užitočnú referenciu, na ktorú sa môžu spoľahnúť menej skúsení lekári, Sono-Help pokrýva rôzne aplikácie vrátane pečene, obličiek, srdca, prsníka, štítnej žľazy, pôrodníctva, ciev atď.

Sono-Assistant

Sono-Assistant vedie lekárov celým vyšetrením a poskytuje prispôsobiteľný protokol skenovania, ktorý pomáha zefektívniť pracovný tok a zároveň zvyšuje štandardizáciu a znižuje stlačenie klávesov a čas vyšetrenia.

Sono-Drop

Sono-Drop poskytuje rýchly a pohodlný prenos ultrazvukového obrazu medzi P50 Elite a inteligentnými zariadeniami pacientov. Väzba medzi klinikami a pacientmi by sa mala posilniť častejšou komunikáciou.

Sono-Synch

Rozhranie v reálnom čase a zdieľanie kamier, ktoré umožňuje Sono-Synch, umožňuje prepojiť dva ultrazvuky na diaľku a vykonávať vzdialené lekárske konzultácie.