P60 Exp

Dosiahnuteľná inteligentná budúcnosť

P60 Exp

Inteligentná budúcnosť

P60 Exp je navrhnutý tak, aby reformoval prax v oblasti zdravotnej starostlivosti o ženy prostredníctvom neustálych inovácií. Vďaka prelomovej akustickej architektúre ultrazvuku a vynikajúcim zobrazovacím schopnostiam poskytuje P60 Exp skutočnú pridanú hodnotu pre detekciu a diagnostiku rutinných aj zložitých prípadov pri zdravotných vyšetreniach žien.

Wis+

Ultrazvuková platforma založená na umelej inteligencii

Umelá inteligencia prináša bezprecedentné zlepšenie účinnosti a presnosti. Prijatie AI na P60 Exp nielenže výrazne zjednodušuje pracovný postup, ale poskytuje aj lepšiu reprodukovateľnosť a konzistentnosť merania.

Inteligentná

Presná

Efektívna

S-Fetus*

S-Fetus je užívateľsky príjemný nástroj umožňujúci plne automatickú a presnú detekciu najdôležitejsích rovín a meraní biometrie plodu. Pomocou slučky hlavy plodu môže S-Fetus extrahovať štandardné roviny a zobraziť výsledky merania za menej ako sekundu, čím sa niekoľkonásobne skrátia potrebné stlačenia kláves a pracovný čas. Je navrhnutý tak, aby premenil pôrodnícke ultrazvukové vyšetrenia na oveľa atraktívnejší, rýchlejsí a príjemnejší zážitok.

* Z regulačných dôvodov nie je možné zaručiť ich budúcu dostupnosť

4D HyCoSy s SPI

Originálne schopnosti = pripravení na ďalšie výzvy

Farebne kódovaná Hysterosalpingo kontrastná sonografia (HyCoSy) je vlastná funkcia na P60 Exp, ktorá dokáže jasne preukázať čas príchodu kontrastných látok do rôznych častí maternice, vajíčkovodov a vaječníkov. Výsledkom je, že lekári majú k dispozícii silné a spoľahlivé dôkazy na vyšetrenie priechodnosti vajíčkovodov u subfertilných žien.

Vajíčkovod s 4D HyCoSy

Vajíčkovod s 4D HyCoSy s SPI

Vajíčkovod s 4D HyCoSy s SPI

Vajíčkovod s 4D HyCoSy s SPI

S-Pelvic*

S-Pelvic je pokročilý nástroj navrhnutý tak, aby znovu objavil spôsob, akým lekári hodnotia dysfunkciu panvového dna (PFD). Vďaka vysoko inteligentným schopnostiam je teraz k dispozícii úplná automatizácia rozpoznania anatómie panvového dna, sledovania a merania, ktorú možno dosiahnuť jedným kliknutím s bezprecedentnou ľahkosťou. Okrem toho, S-Pelvic vykonáva automatické hodnotenie prednej časti panvového priestoru vo 2D a hodnotenie levatorového hiatusu vo formáte 3D/4D. Berie do úvahy aj stav pokojového panvového dna a manévrovanie Valsalvou, s cieľom zahrnúť čo najviac krokov a detailov pri ultrazvukovom vyšetrení panvového dna a poskytnúť komplexný užívateľský zážitok.

* Z regulačných dôvodov nie je možné zaručiť ich budúcu dostupnosť

Micro F

Umožňuje vizualizáciu mikrovaskularizovaných štruktúr

Micro F poskytuje inovatívnu metódu na rozšírenie rozsahu viditeľného prietoku, najmä pre vizualizáciu pomalého toku v malých cievach. Použitím pokročilého adaptívneho filtra a akumulácie temporálnych a priestorových signálov dokáže Micro F efektívne rozlíšiť minútový tok od pohybu prekrývajúcich tkanív a zobrazovať hemodynamiku s vyššou citlivosťou a priestorovým rozlíšením.

Diferenciácia karcinómu krčka
maternice s Micro F

Fetálna perikalózna artéria s Micro F

Fetálna jednostranná cerebelárna hypoplázia s Micro F

Fetálny prietok krvi pečeňou s Micro F

Inteligentné 3D/4D

Jednoduché a efektívne

Nový modul pre vykresľovanie vysoko hustých objemových dát v prístroji P60 Exp výrazne optimalizuje spracovanie signálov a 3D vykresľovanie, čo umožňuje vyniknúť v porovnaní s inými, vďaka vysokým rýchlostiam spracovania objemových dát, výnimočným detailom a realistickému efektu. Komplexný súbor nástrojov pre objemové zobrazovanie rozširuje vaše diagnostické schopnosti do ďalšej éry zobrazovania s výnimočnou kvalitou obrazu a optimalizovaným pracovným postupom.

IUD s 3D vykresľovaním

Plod v prvom trimestri s 3D S-Live Silhouette

Fetálne prsty s 3D S-Live

Fetálna chrbtica s FreeVue a VCI

Vnútorná štruktúra plodu s obrysom S-Live

Inteligentné postupy

Hladká a plynulá interakcia s ultrazvukom

Naším záväzkom je urobiť interakciu používateľa s ultrazvukom čo najpríjemnejšou a najjednoduchšou prostredníctvom geniálneho dizajnu a rôznorodých automatizačných nástrojov. P60 Exp je presne takáto kombinácia a výrazne zvyšuje efektivitu tým, že redukuje počet stlačení klávesov.

IUD s 3D vykresľovaním

Plod v prvom trimestri s 3D S-Live Silhouette

Fetálne prsty s 3D S-Live

Fetálna chrbtica s FreeVue a VCI

Vnútorná štruktúra plodu s obrysom S-Live

Vnútorná štruktúra plodu s obrysom S-Live

Optimalizovaný dizajn

Inšpirácia v každom skenovaní

Dizajn P60 Exp kladie dôraz na jednoduchosť a kompaktnosť, ale nerobí kompromisy v oblasti vysokého výkonu. Výškovo nastaviteľný a bočne otočný panel a kĺbové rameno monitora môžu v podstate uspokojiť akékoľvek požiadavky pri rôznych podmienkach skenovania.

P60 Exp je vybavený veľkým 21,5-palcovým LED monitorom s vysokým rozlíšením, ktorý používateľom poskytuje vynikajúce zobrazenie obrazu.

Jedinečný dizajn konzoly poskytuje jednoduchý prístup ku všetkým druhom bežne používaných operácií. Klávesové skratky a prispôsobiteľné klávesy umožňujú používateľom prispôsobiť si pracovný postup podľa vlastného uváženia.

Na zabezpečenie pohodlného zážitku pre pacienta je k dispozícii gélový ohrievač, ktorý sa dá nainštalovať na bočnú stranu ovládacieho panela.

13,3-palcová dotyková obrazovka umožňuje používateľom jednoducho prehliadať a vyberať funkcie. Výklopný dizajn slúži na prispôsobenie z hľadiska potrieb používateľov.

Vstavaná batéria podporuje P60 Exp, aby fungoval 2 hodiny bez napájania, takže sa používatelia nemusia obávať náhodného pozastavenia a straty údajov v dôsledku výpadku napájania.