E2

Presne podľa Vašich potrieb

E2

Presne podľa Vašich potrieb

E2 je farebný dopplerovský ultrazvukový systém, ktorý vďaka svojmu kompaktnému a módnemu vzhľadu prekoná vaše očakávania. Spĺňa aplikácie v oblasti gastrointestinálneho traktu, gynekológie a pôrodníctva, srdca a POC, aby vyhovoval vašim bežným potrebám skenovania, zatiaľ čo jeho farebný režim vám pomôže pri presnejšej a efektívnejšej diagnostike lézií.

E2 poskytuje širokú škálu aplikácií, ktoré pomáhajú používateľom pri rutinnom skenovaní. E2 poskytuje automatické výpočty, ktoré zvyšujú vašu diagnostickú istotu a šetria váš čas pri komunikácii s pacientom.

Kľúčové vlastnosti ultrazvuku

Automatická optimalizácia obrazu

Stlačením tlačidla sa obraz automaticky upraví a optimalizuje, čím sa ušetrí čas potrebný na nastavenie parametrov. Okrem toho pri zapnutom automatickom zaostrovaní oblasť zaostrenia sleduje hĺbku poľa ROI pri jeho pohybe v snímacom poli, čo používateľom poskytuje vynikajúcu kvalitu obrazu v požadovanej oblasti záujmu.

Automatizovaný výpočet

Auto IMT sa používa pri určovaní úrovne cievnej sklerózy u pacienta automatickým sledovaním hrúbky krčných ciev.

Automatické sledovanie poskytuje používateľom citlivé a presné sledovanie vĺn, čím sa vyhýba chybám pri manuálnom sledovaní a poskytuje výsledok výpočtu v krátkom čase.