X5

Zjednodušte si zobrazovanie

X5

Zjednodušte si zobrazovanie

Tento malý prenosný systém vybavený krištáľovo čistými zobrazovacími funkciami a pokročilými aplikáciami vo vnútri je ideálnym systémom na použitie aj v nemocniciach. Či už ide o operačný sál, pohotovosť alebo jednotku intenzívnej starostlivosti, X5 nájdete a je pripravený na použitie kedykoľvek.

Farebný dopplerovský ultrazvukový systém X5 od spoločnosti SonoScape v štýle notebooku spôsobil revolúciu na trhu s ultrazvukom. Bol navrhnutý ako ultrazvuk na použitie v akomkoľvek prostredí pri lôžku alebo na palube, napríklad v sanitke, vďaka svojej nízkej hmotnosti, malým rozmerom a pôsobivej odolnosti.

Ergonomický dizajn

  • 15,6″ HD monitor
  • Uhol naklonenia 180°
  • Bezhlučný systém
  • Rýchle spustenie systému
  • Bezdrôtové pripojenie Wi-Fi a Bluetooth
  • Reflexná obrazovka so širokým pozorovacím uhlom
  • Automatické nastavenie jasu

Prvá pomoc v prírode / športová medicína

Model X5 je vynikajúcou voľbou na poskytovanie prvej pomoci v exteriéri a ultrazvukovú podporu v oblastiach postihnutých katastrofou.

Vďaka nízkej hmotnosti a rýchlemu spusteniu s vopred určenými nastaveniami vyšetrení, ktoré sa načítajú už pri spustení, je X5 pripravený pomáhať osobám v núdzových situáciách a prvým záchranárom jasnými a ľahko získateľnými ultrazvukovými snímkami, ktoré pomáhajú pri efektívnej liečbe a pomoci.

Anestéziologické oddelenie / liečba bolesti / intervenčná ultrazvuková medicína na operačnej sále

X5 má kompletnú knižnicu snímačov pre operačnú sálu, medicínu bolesti a intervenčný ultrazvuk, ako aj kompletnú punkčnú súpravu na zabezpečenie komplexnej klinickej diagnostiky a liečby pri ultrazvukových úkonoch.

Aplikácia na lôžku jednotky intenzívnej starostlivosti / pohotovostného oddelenia

Ľahký a flexibilný prístroj X5 je navrhnutý ako plnohodnotný koncept na použitie pri lôžku jednotky intenzívnej starostlivosti, na oddelení urgentného príjmu a na mnohých ďalších oddeleniach, aby poskytoval rýchlu a presnú diagnostiku a výrazne znižoval únavu lekárov z práce.